Vilovecka?

Hahahaha. Den här veckan ska vara lite lugnare träningsmässigt, men nog ligger det ett tretimmarspass på programmet ändå….förvisso utan progression, men well.

Trött som en överkörd grävling lufsade jag ut efter bakjour, i ett strålande vinterväder. Det där vintervädret jag inte fått ha på hela vintern…men dess frånvaro har uppenbarligen gjort att jag förträngt vad man behöver för vinterlöpning, nämligen icke-hala skor. Mina nya Paradigm faller verkligen inte in under den kategorin.

Dagen var fantastisk, men kombon ishalka och exakt inget grepp alls gjorde att ett redan trött pannben klarade 90 minuter men sen var det klart. Jag tog en lång dusck, handlade mat och tog med mig sonen på pizzalunch istället. Det var inte halkigt där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s