Vädret

Det var en alldeles underbar löpardag igår. Sol, några plusgrader och nästan vårkänsla i luften. Människor som promenerade och njöt. Jag sprang distanspass och visst var det härligt att känna en försmak av den lättkläddare löparsäsongen.

Men ändå, så dubbelt det är; det är fortfarande januari, och jag längtar ändå efter vinterlöpningen och snös och bettet i kinderna. Det är så lätt att vaggas in i att det här är ju enkelt och skönt, en bra löparvinter, men nä, det är ju inte nån vinter alls egentligen. Och vinter vill vi ju ha..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s