Färg??

Jag kollade mitt eget instaflöde idag, det var verkligen påfallande färglöst och ganska mörkt om man bara tittade på bilderna lite snabbt. Min bild av min löparvinter är inte alls färlös, det minsta lilla, jag ser skrattfyllda måndagskvällar, sköna rundor och starka intervallpass. Reflexer och snö. Men visst, det har varit lite mörkt och grått på marken. Och visst längtar jag efter att  få hitta bilder fulla av spirande grönska och vårsol också. Men vem lurar jag, det man kommer se mest är väl mina likbleka ben 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s