Hallon

Snön börjar försvinna nu, den lilla som fanns, och tjälen tinar så sakteliga. Det låter förståss hoppfullt och naturromatiskt, men ärligt talat så är den här delen av året rätt ful. Lera och en hel del skräp som legat gömt tinar fram. Så även en massa halvruttet gräs, diverse djurspillning och saker som inte luktar hallon alls-så löprundorna är inte så himla väldoftande direkt ibland. Men vissa saker är lite av det bästa som finns, som igår, när rad efter rad av nysågat timmer låg länds vägen. Kåda, trä och liv, på nåt sätt. PSd6D29JSLOUHwBS9pGnOg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s