Oh, the glamour!

Jag stämplade ut från jobbet och in på en tio dagar lång ledighet. Jag såg framför mig en eftermiddag med lite barmark och vår i luften, men vädret ville annorlunda. Jätteannorlunda.
Jag trippade iväg och till en början var det mest lite grått och ett skönt duggregn. Benen var lite trötta men traskade på. Sen kom vinden. och mer regn och min jacka klistrade sig mot armarna. Jag pausade i lä ibland för att få lite respit men det blev jag ju bara kallare av. Med 10 km kvar blev regnet rejält snöblandat också. Mina ötter var dyngsura och kalla och började domna.

Tja, ni fattar. Idag var inte en glamorös löpardag, det var inga vackra steg eller snygga skor eller fin utsikt. Det var bara pannben. Det kommer jag ha nytta av i LondonEjcew8iuQ36gjZU+SUv22A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s