Njutomhus

Jag har inte tränat alls i helgen, inte i löparbemärkelse i alla fall-men jag har maxat varenda liten sekund jag kunnat av det underbara vintervädret vi haft!

tlbq3lf5sauenwudagkpuq
Jag och juniorjunior. Inte Darth Wader, som en hade kunnat tro

På fredag tog jag ju en härlig runda på isen, sen packade jag och grabbarna in oss i bilen och drog till Falun och backarna i Bjursås. Fantastiskt välpistade nedfarter, korta liftköer och vackra vyer. Frisk luft, det där bleka solskenet som bara finns i januari och en himmel som färgades rosa mot slutet av dagen. Vi tog första korgen upp och sista ner bägge dagarna, slöade på hotellet på kvällarna, surfade, tittade på varsin film och mös. Så himla bra sätt att samla familjen, som alla är nöjda med-jag skulle välja denna semesterformen över varenda solsemester i världen och det absolut bästa sättet att ladda batterierna.

dx83pkm3sg+m7ybh+896eg
Allra sista åket, månen höll oss sällskap. Bjursås är en väldigt vacker sak

 

Dessutom, slalom är rätt jäkla effektiv benträning 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s