Nyttan av att ha ett träningsprogram

Jag och finaste vännen drog till Stockholm ett dygn. Shoppade lite, fikade, pratade och gick på en fantastisk konsert med First Aid Kit som fyllde Globen med sång från himlen. Hon ska begå maratonpremiär i år, så vi passade såklart på att springa en sväng till Västerbron.

Efter långfrukost, mer fika och en resa på ett överfullt tåg tog verkligheten vid och det var barn som skulle skjutsas, mat som skulle handlas och lagas, och sen landade jag i sofförnet, med filten. Det var varmt och skönt och extremt avslappnande. qgitigtlr2gtyuyhuodbqw

Men det stod 45 min lugn jogg på programmet. Filten höll mig i stadigt grepp, men jag slet mig upp. Gav mig ut i ganska vass snö och vind och det var ganska fint ändå. Hade jag inte haft det där målet, hade jag inte haft programmet, hade jag suttit kvar under filten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s