Backspegeln, del 4

Hösten

Eller nja, värmen bara fortsatte, men nu på en nivå som även en exilnorrbottning uppskattade.

1a september. Årets andra maraton och mina förvirrade inlägg på Facebook blev starten till bloggen. Jag hade inte tränat som jag skulle, jag hade en nyss stukad fot och inte en aning om hur det skulle bli. Det blev alldeles fantastiskt. Lite för mycket grus, men underbara människor och en målgång to die for. Benen bar mig till min näst bästa maratontid! Jag kommer igen, Helsingborg!

Väl hemma slog höstförkylningen till. Länge. Jag snorade och surade men njöt av måndagarna med Rytterne runners-vi sprang Coopertest i marschallsken, reflexbana i skogen och barfota på fotbollsplan.

Italiensk byråkrati slog till och Bubbelklubben blev utan lopp. Gardasjön levererade magisk löpning med backträning ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s