Backspegeln krymper

Löparåret 2018 började lida mot sitt slut och egentligen började säsongen 2019 redan i november. Det första stora målet är London marathon, redan i april och Pelle har ambitiös plan. Jag springer backar, långa pass och styrketränar och benen muttrar. Sura och trötta.

Som avslutning på året ordnar jag och Marita en heldag för Rytterne Runners. Långpass med mysfika i en vägkorsning, där varendaste en slår distansrekord. Mackor och skratt, yoga för fnissiga långpassben och dagen lämnade mig med så mycket glädje att jag trodde att jag skulle spricka. Gänget ser alldeles tvärsäkra ut när de på vägen ut säger; men vi slutar väl inte med måndagarna nu!?!?Eh. Nä, okej då

Till sist kommer äntligen vintern igen. RytterneRunners krigar på och en kolmörk måndag i december kommer ännu fler medlemmar. Jag bestämmer mig för att jag kan dö lycklig nu.

På julafton tar vi en runda och möter upp några av dem; tänk att i min by har jag en massa löparkompisar nu!

Årets sista vecka bjuder på elakaste viruset, men jag hinner en kort tur där löparåret började, på isvägen. Nu blickar vi framåt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s