Återseenden

Under senaste året så har jag upptäckt nya rundor för min löpning, låtit slumpen styra fötterna och hittat såväl krokiga rundor i villaområden som nya vackra stråk längs vattnet inne i stan. Mycket fint. Idag skulle jag bege mig in mot stan för dels duscha (vi har lite vattenproblem hemma) dels springa lite och kunde inte riktigt komma på var jag skulle springa…inget lockade.

Men sen kom jag på att milspåret som jag jämt sprang förr, det var ju evigheter sedan jag besökt. Drog på mig fina orangea klänningen och gav mig ut i ett mjukt , höstvackert spår men alla de där backarna jag förträngt och de vackra träden, lite som att träffa en gammal vän igen. Jag ska nog återuppta bekanskapen lite tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s