Resor!

Jag älskar att resa, har alltid gjort. Backpackat i Asien, tågluffat i Europa, bott i Centralamerika. Såklart har familjelivet gjort att resorna förändrats lite, men lusten finns kvar. Sedan löpningen tog plats i mitt liv har ju onekligen en helt ny värld av resande öppnat sig!

Gardaresan med Bubbelklubben närmar sig, och jag börjar hitta väldigt många roliga ersättningar till loppet. Kanske en linbanetur upp på berget och springa hem? Långrunda långs stranden?

Mailen bjöd på ännu fler roligheter; dags att boka boende och annat till London marathon! Jag kommer åka med Springtime, för att få startplats, men jag tror att hela grejen blir kul. Jag åkte ju med Springtime även till NYCM och var vansinnigt skeptisk till hela gruppresegrejen. Det visade sig att det var verkligen superkul-jag hamnade i samma rum som Kattis, vi fann varann direkt, nu har vi sprungit Helsingborg ihop och åker till London. Hittade Yvonne och Monica som jag varit på egenkomponerad löparhelg i Grisslehamn med på flyget dit, Louise och Carina mötte jag på bussen till hotellet. Alla håller vi kontakten fortfarande.

Kanske blir det några löparresor till i år…vem vet😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s