200 mil!

Eaxkt, faktiskt! Jag slöade en del över juldagarna, men fick ihop några magiska rundor i vinterparadiset och julhelgen blev precis så lugn och skön som vi önskade oss. Men sen, när jag kom hem, fick jag pinna på lite för att f ihop de där tvåhundra milen.

IMG_1258
Vinterlöpning ftw

På nyårsaftons morgon, efter 18 km längs Mälaren och tre varv runt parkeringen stannade jag på exakt 2000,0 km, Cool siffra, onekligen, och jag är är ändå rätt mallig över den, på ett år med ganska många svackor i form av skador. Vänsterbenet i London och höften i somras…men en backyard och Musikhjälpen och två maraton och Ragnar samlar ju ihop en massa mil.

2RjD6uf4RZSNtQNFsOjchQ

Vad blir det nästa år då, om jag får vara hel?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s