Undra om det finns nån läsare kvar?

Hösten slog till med makalös kraft och en storm av jobb och resor och lopp och roligheter.

Återigen har löparskorna gett mig upplevelser utöver det vanliga; vårt egna lopp, Rytterne Run, Berlin marathon och ett finfint PB, halvmara i Marbella, ultrasupport på BRR, ett magiskt dygn med löpning runt Musikhjälpenburen, löpning och skratt vid en lägereld med Rytterne Runners.

Nu har vi packat in oss i bilen, fyllt den med mat och underställ och är snart i Paradiset Sandsjärv. Snö, eld, lugn. Jag har ett litet mål också, som jag inte visste var uppnåeligt, men jag har tio dagar på mig. 200 mil på ett år vore fint va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s