Spalöpning

De har inte sopat alla vägar i Västerås än. Och idag blåste det supermycket. Typ 18 sekundmeter i byarna. Kombon sand och motvind gav förutom de extra fräknarna på näsan (solen sken) en oväntad spa-effekt i form av mycket effektiv peeling. Allt i ett, liksom.

Mina hamstrings däremot har ingen spafeeling alls och tycker att de senaste veckornas ganska tuffa mängd är ett jättedumt tilltag. Jag foamrollar och yogar men de blir bara kortare. Mot slutet av passet gav jag mig dessutom in i ett område som är lite som Bermudatriangeln för mig; jag springer ALLTID vilse, trots att jag springer där rätt ofta. Gatorna liksom svänger lite omärkligt och sen är man nån helt annan stans än man trott. Idag blev dock vilsespringningen bara nån kilometer och en sträcka över många fotbollsplaner. Nästa gång kanske jag hittar!

Men shortspremiär! Och tussilago.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s