Vecka 2

Jag lyckades, trots vardagliga utmaningar genomföra varendaste pass förra vecka. Sen toppade jag det med heldag med mina fantastiska löpare i löpargruppen. Vi sprang långpass i två timmar, fikade, skrattade, yogade och njöt av tröttheten. Alla överträffade sig själv och lite till och hela jag blev så lycklig av löparglädje att det var nästan fånigt.

%ZOFB0bSQj6BHMSu907O3g
Mina bästa!

Såklart kom lite eftersläng efter en sån maxning, så nu är jag väldigt trött denna veckan och har dessutom tagit influensavaccin som jag regaerat lite på. Men jag harvar på, 90minuterspass igår, styrka idag, (Fast jag skyllde på vaccinarmen och skippade armhävningarna. ) Imorrn Pelledate igen, blir spännande se vad för elände vi ska göra nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s