Hej igen!

Oj, långt uppehåll. Först hysterisk jobbvecka, sedan långweekend med Bubbelklubben. Och som jag har njutit! Det blev ju inget lopp, som sagt, men nu sprang jag istället varje dag under semestern. Jag har helt förälskat mig i Gardasjön, också…Vi bodde i ett hus utanför Malcesine, en bit upp på berget med vidunderlig utsikt, jacuzzi, pizzaugn mm. Vi utnyttjade allt. Backen upp till huset inte minst, 200 höjdmeter avverkades ibland flera ggr/dag, i promendtakt-jag låg uppåt 163 i medelpuls 😉

Men löpningen! Mysjoggar längs sjön, vi tog ett dopp en av dagarna, njöt av solvärme.

Sista dagen tog vi linbanan upp på berget och klättrade upp på en topp. Jag vågade inte springa, alldeles för tekniskt, men ben och rumpa fick minsann sitt ändå.

Till och med hemresedagen blev det löpnng,  om än lite oplanerat! Vi hade ett supertight byte i Frankfurt, och för er som varit i Frankfurt vet ni att det är en STOR flygplats. Vi landade förståss i ena änden och skulle lyfta från andra, så det var bara att grabba tag i handbagaget och springa, snabbt. Enligt min telefon sprang vi nästan 1500m, men vi hann, svettdrypande och andfådda sladdade vi in i planet, allra sist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s