Att vara, eller icke vara

En reflex kan ju faktiskt vara den skillnaden…

Det börjar bli rejält mörkt på kvällarna nu, och pannlampor och reflexvästar börjar letas fram från gömmorna. Jag är lite lätt besatt av reflexer, minst sagt och tänkte dela med mig av mina bästa tips.

  1. Skippa allt svart. Om du skulle råka vara ute längre än du tänkt och överraskas av skymningen ses du enormt mkt bättre i en orange jacka än en svart
  2. Kläder med massor av insydda och påsydda reflexer-och nu menar jag inte de där smala revärerna som alla tajts har, utan massor av reflexer. Flera märken har plagg där mer än halva tyget är reflekterande, jag har tajts från både Craft och Stadium som är superbra.
  3. Reflexspray!!! Bästa tipset faktiskt. Jag har sprayat mina skor med den permanenta varianten som egentligen är för typ trä och hoppas på att det ska hålla ett tag. Bäst av allt är att det inte syns i dagsljus, så jag har även tjuvsprayat tonåringens skor… Tajtsen får sin en dos varje gång jag ska ut också.
    37dfb42f-5463-4762-8e84-9829dc5ce84a.jpg
    Samma sko, med och utan blixt. Jag kommer se ut som att jag har raketfötter i mörkret 😉

    Och om man nu tror att man är för cool eller för självlysande eller så för att dra på sig reflexer så se då för guds skull till att fylla i ditt donationskort! Här eller här, oavsett vad din åsikt är i frågan. Det borde du för övrigt göra även om du använder reflexer, för dina anhörigas skull.

2 reaktioner på ”Att vara, eller icke vara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s