När benen får bestämma

Långpasset igår blev fantastiskt! Finaste vännen, vackraste dagen, bästa vädret å allt det där. Fast den där frukosten som blev för liten gjorde sitt avtryck och efter 16 km av rejält kuperad stiglöpning sa benen bestämt ifrån att nejtack, det här går vi inte med på. Vi slet ihop 18 km tillslut och jag landade vid kompisens köksbord och inhalerade macka och juice. Sen åkte vi och handlade och då blev jag tvungen att panikköpa en chipspåse…EJp0XlnYTImZBrQTAs+ZCQ

Idag långfrukost och efter lite barnhämtning och handling och långkoksstart av gulasch lockade höstsolen för mycket. Jag som skulle yoga och göra ett corepass drog på mig skorna och trippade iväg på ett myspass runt byn. Halvvägs drog dramatiska molm in och sista halvkilometerna fick jag njuta av motvind och regn-precis det där jag längtade efter tidigare i veckan. Kom hem och tinade upp framför vedpsisen. Ibland är det ganska bra att koppla bort huvudet och låta benen bestämma.

img_3726
Höstsolen sken, men löftet om regn infriades nästan hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s