Semester

Semester i paradiset Sandsjärv, ett par mil ifrån polcirkeln. Midnattssol, mygg, lugn och vyer som funnits i mitt blickfång i hela min existens. Semester här brukar också betyda många och långa träningspass på vägar som tar fram det bästa i mig-men nä, jag är skadad igen.

Ragnar betydde löpning på ganska lutande landsväg och har gett mig en rejält överansträng gluteusmuskel på höger sida, sådär så det gjort onta tt gå, till och med. Jag fick till ett jättebra backpass i söndags, men sen var det stopp. Försökte mig på lugn jogg i måndags, men det funkade i 500 m….

Löpförbud en vecka och en massa styrketräning, har ett TRXband som jag umgås intensivt med. och tittar längtande på älsklingsvägarna, men tänker ändå att varenda ond muskelfiber offrar jag gärna för en upplevelse som Ragnar. För Ragnar alltså. Vilken grej det var

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s