Färgglad fredag!

Hela black Friday/Cyber monday/köpsakertillsduspyr-grejen står mig upp i halsen, så jag vägrade helt sonika att köpa något alls igår, inte ens mat. Eller jo, jag köpte glögg på bolaget, men de har smakfullt nog aldrig rea.

mFrReAJdT9WuaT8ABo1LuAVärlden verkade förstå min frustration och färgade allt i ett underbart gnistrande frosttäcke, några minusgrader och jag klädde mig som en färgglad michelingubbe och gav mig ut på ett långpass istället. 60 min zon 2, 90 min zon 3 var planen. Jag var jättetrött innan och lite oroad över känningar i vänster lår, möjligen en bristning som ligger och stör, så jag visste inte hur det skulle bli. Och det blev underbart! Bitande kinder, vackra vyer och en rätt bra pass, med ett lår som höll fint tills sista kvarten. Vinterlöpning alltså, bästa grejen!! Fast jag insåg att jag nog förträngt hur man klär sig för det, fick justera klädseln flera gånger under passet, men nu har jag hittat lagom. Och sen, lång varm dusch och den bästa återhämtningskombon; Chips och Pucko!

1qxCkbTWS%KOW3%lSP8cQA
Det finns nog inte nåt som är så gott efter långpass som chips och Pucko. Salt, snabba kolhydrater och vätska med lite protein i. Svårare än så behöver det inte vara

2 reaktioner på ”Färgglad fredag!

    1. Lisa

      Testa. Sjukt gott efter långpass, enda nackdelen är att chips är aldrig sådär goda som de blir när man desperat behöver både salt och energi, så jag har liksom slutat gilla chips annars…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s